4 maj 2019
14:00

IFK Sunne Fotboll röd

Referat: Grums IK FK - IFK Sunne Fotboll röd

Återigen en mycket bra insats av grumslaget. Tyvärr fick vi en tung start på matchen då Sunne fick göra 3
-0 på oss dom första 5 minuterna. Lite samma scenario som vår förra match mot Åmål, vi blir passiva i vårt försvarsspel och tittar på när motståndarna får skjuta mål utan att vi kommer nära bollhållarna. Det är något vi får prata om så vi är redo när domaren blåser igång matchen!
Resten av första perioden lyfter vi upp vårt spel och låter motståndarna jaga boll. Dom två följande perioderna av matchen tycker jag att vi kontrollerar på ett mycket bra sätt. Vi håller motståndarna utanför vårt straffområde och Sunne har svårt att skapa så många farliga chanser på oss. Anfallsspelet fungerar bättre och bättre ju längre matchen går och hade inte Sunnes målvakt spelat så bra som sista utpost hade vi kunnat göra några fler mål än dom 4 vi till sist gör. Men vi tränare var mycket nöjda med den upphämtning vi gör i matchen och grabbarna visar en hög arbetsmoral och ger aldrig upp i spelet.Kul att få till ett oavgjort resultat, 4-4.
Det är en bra stämmning i omklädningsrummet efter matchen och det ges mycket positiv feedback till varandra när dom lämnar och går hemåt. Riktigt kul!